Importante sfaturi pentru pierdere în greutate eficiente

Recomandate și interzise liste de produse alimentare, întotdeauna ținând cont de caracteristicile individuale, de aceea este de dorit ca dvs. jurnal alimentar cu a conduce în cazul în care puteți salva numele produsului și numărul. Această metodă vă va ajuta să vă pentru a afla ce produse, cum reacționează la o organizație care are o oglindă, în viitor, o alimentație sănătoasă de conservare.

Recomandate și produse interzise în timpul slăbire

Puteți avea sanatoasa, o dieta echilibrata si schimbarea stilului de viață nu este suficient pentru a face îmbunătățiri de simptome, de aceea este nevoie sau dieta pentru tine,

pentru a face mai multe modificări specifice în dieta. În rezumat, ce alimente este recomandat să folosiți și ce nu: Produse, aportul care nu este recomandat:

Legume, fructe, leguminoase (fasole, linte, mazăre galben), legume crucifere, leaginoase (nuci, alune, migdale), banane.  Cereale în grăsimi și zahăr, produse de panificație rafinat (lipicios chifle, sandwich-uri cu branza, búrkifli, cornuri, tepertős pogácsa, sac, jeleu, chifle, etc.) http://handgain.info/sfaturi-care-va-eco-slim-prospect-vor-ajuta-in-a-pierde-in-greutate/

Lapte, produse lactate plin de lapte gras, gras și brânzeturi afumate (marmura, brânză elvețiană, ,  Caravana brânză, brânză de vaci, grasa smantana (20%), smântână, unt.

Carne, produse din carne, pește carne grasă, mezeluri, carne de porc, slănină, grase preparate din carne (de exemplu, salam, Paris, cârnați, kenőmájas). Băuturi cu cofeină, alcool Consumul de alimente este recomandat:

Legume, fructe cartofi, morcovi, broccoli, ardei, rosii, castraveti, salata verde, dovleac, patisszon, dovlecei, vinete, sfecla, ciuperci, ridichi, mazare verde, fasole verde, telina, mere, pere, gutui, piersici, portocale, grapefruit, cireșe, caise, ananas, mandarine, zmeura, capsuni, coacaze, KIWI, struguri.

Cereale făină de grâu, orez brun, semi-Tang respectiv. pâine integrală de grâu, cereale naturale, durumtészta, tarate de ovaz, пророщенная grâu.
Lapte, produse lactate

iaurturile probiotice, iaurt, degresat sau. degresat brânză și brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime, smântână, ouă. Carne, produse din carne, pește carne slaba (pui, curcan, pește, fileuri și picioare, picioare, carne de vită mușchi și felsál, vânat), carne slaba (file de curcan, de pui, de mătase, aszpikos-vechi, afumături, specialități CHOP).

Avertisment important: înainte de a începe dieta trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră sau terapeut opinia profesională dieta-aceasta este prima necesitate, posibile implicații și riscuri.

Nu puțini sunt dornici de a scăpa de la mai mic la mai mare greutate, dar, uneori, este foarte dificil de navigat în numeroase consumatorilor mod. Că putem avea încredere în el? Că de fapt nevoie pentru a pierde in greutate? Ceea ce îl face foarte eficient pentru pierderea in greutate?

Mijloacele de informare în masă și în format electronic, cum sunt bombardati cu noi, cu noi și noi metode de dieta. Multe dintre ele sunt foarte atractive, dar specialiștii au în cap.

Cum putem găsi, că consumatorul metoda care va fi eficient dieta ?

În revista “obezitatea” a lansat un nou studiu spune că acest lucru nu este o sarcină ușoară, dar nu imposibil. Gudzune university school of medicine expert slăbire a spus că doar câteva programe comunitare dieta oferă astfel de servicii, care este o recomandare de pierdere în greutate, cel puțin, unele dintre elementele de bază ale comportamentului.

Gudzune și colegii, mai mult de 200 de programe de pierdere în greutate, care oferă site-ul, de a explora Maryland și Virginia domeniu. Sunt curios dacă vor să urmeze american heart Association (american heart Association), Asociația americană de cardiologie (american college of cardiology) și societatea cu obezitate (Societate cu obezitate), referitoare la ghiduri.

Cele cinci domenii cheie, uita-te la: nivelul de suport în domeniul de dieta, de comportament, exercitii fizice, și care conțin astfel de aditivi, care FDA nu a aprobat.

Gudzune Kimberly a spus doar program de pierdere în greutate, de 9 la sută pentru a satisface cerințele cele mai importante domenii. El a subliniat că lipsa de reguli arată într-adevăr în acest subiect. Dieta de-a face cu companii, pot face ce vor, de ce este atât de dificil de a găsi o metodă sigură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *